dilluns, 20 de setembre del 2010

PRIMER DIA SENCER (DILLUNS 20)

Hola gent!
Avui ha estat un dia genial. Per començar hem gaudit d'un deliciós esmorzar a casa del nostres amics polonesos. Després hem anat a l'escola on hem gaudit de diferents jocs creatius amb diversos professors i tots els alumnes de l'intercanvi. Hem fet un segon esmorzar i una estona d'esbarjo i hem tingut classe de cultura polonesa on ens han ensenyat cançons, personatges il·lustres i paraules poloneses molt interessants, també musica i balls, alhora ens han preparat plats típics del país els quals ens han agradat moltíssim. tot seguit ens han ensenyat la ciutat de Katowice on hem vist el panorama polonès...
Al cap d'una estona hem tornat a l'escola on ens hem reunit amb els nostres companys d'intercanvi i hem tornat cap a les nostres cases a fer un petit àpat i més tard ens hem reunit amb altres amic de l'intercanvi i en el nostre cas hem visitat un parc molt gran i el beach club on hem tastat uns refrescants batuts...

De moment esta sent una experiència inoblidable ja que estem passant molts bons moments i les famílies poloneses son molt acollidores i agradables!
Una abaraçada!
Marina i Lucia

ARRIBADA A POLONIA

Vam trobar-nos a l’aeroport de Barcelona puntualment i vam poder compartir les nostres expectatives i ganes d’iniciar aquest intercanvi. Després de facturar l’equipatge i fer-nos la foto de grup vam passar els controls de seguretat per arribar a la porta d’embarcament des d’on ja vam veure el Barbie-plane amb el viatjaríem.


Una mica més d’un parell d’hores i mitja de vol que alguns aprofitaren per fer els primers contactes polonesos i aprendre un xic de vocabulari bàsic.
En arribar a l’aeroport de Katowice vam recollir les maletes, però no totes van sortir per la cinta… La de la Sònia resta perduda i esperem recuperar-la aviat. De moment hem compartit una mica de roba.
Quan vam sortir de l’aeroport les nostres parelles de l’intercanvi ens esperaven amb moltes ganes. Algunes portaven banderes i fins i tot es van pintar alguna samarreta amb els nostres noms! De seguida petons, abraçades i crits d’alegria, doncs ens hem estat escrivint durant l’estiu per correu electrònic.
Cada alumne va ser acollit per la seva família i la majoria vam poder tastar alguns plats típics per sopar. Al vespre alguns vam passejar, d’altres van anar a un concert de gospel o a fer algun beure a un bar panoràmic.
Una molt bona primera impressió i superades amb escreix les expectatives d’acollida del poble polonès de la que ens havien parlat a les reunions preparatòries ens disposem a gaudir del màxim d’aquesta experiència.