dijous, 4 d’octubre del 2012

PRIMERS CONTACTES

Després de la primera nit en família ens hem reunit tots a l'escola per coneixer-nos millor entre nosaltres. La directora ens va donar la benvinguda i ens va fer la tradicional ofrena de pa amb sal i ens van fer un petit banquet amb menjars típics polonesos. Un cop vam haver acabat ens van ensenyar l'escola. Les dues hores següents les vam passar jugant a jocs que ens havien preparat.
 
Hacia las 11h nos despedimos de nuestros compañeros para ir a visitar el parque entográfico más grande de Polonia. Allí pudimos disfrutar de las tipicas casas antiguas del campo polaco. Entre otros edificios, visitamos diversas viviendas, una escuela, una iglesia y algunos talleres. El edificio más interesante era la escuela ya que nos enseñaron como era la enseñanza a mediados del siglo XIX.
 
After having dinner at 16:00 hours, we went all together to sightseeing Katowice. We saw a Silesian theater, a church, a museum and a monument dedicated to the unification of Poland. Finally we saw the most important street of Katowice, Mariacka. To conclude this amazing day, we went to a typical university pub, were we enjoyed the night.

Laia, Anna i Víctor

ARRIBATS

Hola! Ja hem arribat!
 
Ens van rebre amb il.lusio a l'aeroport. Vam arribar tots excepte una de les maletes... La familia ja ha estat informada i restem a l'espera que arribi. Ens van acollir a les cases i vam fer els primers tasts de cuina polonesa.
 
Aquest mati ens han acollit a l'escola i la subdirectora ens ha donat la benvinguda oficialment. Hem visitat l'escola i hem fet activitats per coneixer-nos una mica mes. Quan acabem anirem a visitar el Parc Etnografic de l'Alta Silesia i a la tarda els alumnes Polonesos ens ensenyaran la ciutat de Katowice.
 
A la part dreta d'aquest blog trobareu el telefon d'emergencies dels nostres professors i les fotografies de la nostra experiencia.